ΔΕΡΜΑ

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Υαλουρονικό

Το υαλουρουνικό οξύ είναι ένα υδρόφιλο φυσικό συστατικό του ανθρώπινου δέρματος που συμμετέχει ενεργά στην διαδικασία της επούλωσης. Ως φυσικό προϊόν δεν προκαλεί κανένα απολύτως πρόβλημα αλλεργίας ή άλλων ανεπιθύμητων ενεργειών.

Στην αισθητική πλαστική χειρουργική χρησιμοποιείται ως προϊόν βιοτεχνολογίας με την μορφή gel ή υγρού. Εφαρμόζεται για την βελτίωση των ρυτίδων γήρανσης (μόνιμες), αύξηση όγκου των χειλιών, τον σχηματισμό ζυγωματικών κ.α. Τέλος, χρησιμοποιείται και ως προϊόν μεσοθεραπείας για πρόσωπο και σώμα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προσδίδει στο δέρμα σφρηγιλότητα, όγκο, ελαστικότητα, σύσφιξη και φυσικά ενυδάτωση αφού προσλαμβάνει νερό. Τα αποτελέσματα διαρκούν από 8 – 12 μήνες ανάλογα με την πυκνότητα του προϊόντος.

Η θεραπεία είναι γρήγορη, ανώδυνη και τα αποτελέσματα άμεσα ορατά. Η μεσοθεραπεία γίνεται με ειδικό μηχάνημα ( Eliance pistor, France ) για ισόποση κατανομή σε μεγάλες επιφάνειες. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από μια εβδομάδα περίπου.

Το υαλουρονικό είναι ένα ασφαλές, δοκιμασμένο και αξιόπιστο υλικό με πραγματικά πολύ καλά αποτελέσματα.

* Οι μονοί παράγοντες που μπορούν να υποσχεθούν 100% εγγυημένα αποτελέσματα είναι ο ιατρός να είναι εκπαιδευμένος και να χρησιμοποιεί προϊόντα εγκεκριμένα και ελεγμένα από παγκόσμιους οργανισμούς  (FDA).

Botox

Το Botox ( Dysport ) είναι από τις πιο διαδεδομένες ουσίες που μειώνουν την σύσπαση των μυών του προσώπου με αποτέλεσμα την μείωση των ρυτίδων έκφρασης (μέτωπο, μεσόφρυου, πόδι της χήνας κ.α). Είναι μια ουσία με πρωτεϊνική σύσταση και ονομάζεται βουτυλινική τοξίνη τύπου Α. Η ουσία αυτή δρα τοπικά προκαλώντας χαλάρωση στους μυς που ενίεται.

Μετά από χρήση αρκετών δεκαετιών στον κόσμο της ιατρικής και ιδιαίτερα της αισθητικής δεν έχει παρενέργειες ούτε καταστρέφει μυϊκές και νευρικές ίνες. Η ουσία δρα τοπικά στο σημείο εφαρμογής της. Η δράση του Botox είναι αναστρέψιμη. Δηλαδή, μετά την πάροδο μερικών μηνών η ουσία αδρανοποιείται και ο μυς ανακτά προοδευτικά την συσταλτική του δυνατότητα χωρίς όμως να γίνεται άμεσα αντιληπτό από τους ανθρώπους γύρω μας. Το αν θα επαναληφθεί η θεραπεία με Botox σχετίζεται απόλυτα με την επιθυμία του ασθενούς και μόνο.

Η θεραπεία είναι γρήγορη και σχετικά ανώδυνη. Τα συνήθη σημεία θεραπείας είναι το πρόσωπο και ο λαιμός προσδίδοντας μια πιο λεία και ξεκούραστη όψη. Η ίδια ουσία χρησιμοποιείται για αντιμετώπιση ημικρανιών που ταλαιπωρεί αρκετούς ανθρώπους κατά διαστήματα. Τέλος χρησιμοποιείται και σε περιπτώσεις υπεριδρωσίας σε μασχάλες, παλάμες και πέλματα.

Κατόπιν συζητήσεως μεταξύ χειρουργού και ασθενούς προσδιορίζεται το πώς θα επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η διαδικασία είναι απλή: εντοπίζονται τα σημεία που προκαλούν τις ρυτίδες έκφρασης και ο ιατρός με μια πολύ λεπτή βελόνα εφαρμόζει ενέσεις στα σημεία αυτά. Στην συνέχεια δίνονται οδηγίες στον ασθενή για αποφυγή έκθεσης στον ήλιο ή στην ζέστη (θερμό μπάνιο κλπ) καθώς και να μην πιεστούν τα σημεία ένεσης για 4 ώρες περίπου. Ως εκ τούτου συστήνεται ο ασθενής να μην ξαπλώσει για αυτό το χρονικό διάστημα.

Η δράση του Botox ξεκινά σε λίγα 24ωρα και ολοκληρώνεται σε μια εβδομάδα περίπου. Ο ασθενής επιστρέφει στο γιατρό μετά από 2 εβδομάδες από την ήμερα της εφαρμογής για εκτίμηση του αποτελέσματος. Όταν όμως ο γιατρός γνωρίζει την ιδιαιτερότητα του προσώπου, μπορεί από την πρώτη κιόλας εφαρμογή να φτάσει στο τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η δράση του Botox είναι αναστρέψιμη και διαρκεί για 6-8 μήνες. Μετά από επαναλαμβανόμενες θεραπείες έχει παρατηρηθεί ότι δρα περισσότερο από τον προαναφερόμενο χρόνο χωρίς όμως να φτάνει στιγμή που δεν χρειάζεται πια θεραπεία ο ασθενής.

Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα λείο, λαμπερό, απαλλαγμένο από ρυτίδες έκφρασης και με ξεκούραστη όψη.

  • Οι μονοί παράγοντες που μπορούν να υποσχεθούν 100% εγγυημένα αποτελέσματα είναι ο ιατρός να είναι εκπαιδευμένος και να χρησιμοποιεί προϊόντα εγκεκριμένα και ελεγμένα από παγκόσμιους οργανισμούς ( FDA).

PRP: Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Με τον όρο αυτόλογη εννοούμε την θεραπεία εκείνη που τα χρησιμοποιούμενα «υλικά» είναι προϊόντα του σώματος μας. Τα υλικά αυτά δεν προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις αφού είναι προϊόντα του οργανισμού μας.

Εδώ και αρκετά χρόνια το PRP (Platelet Rich Plasma) εφαρμόζεται με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην επούλωση ορθοπεδικών και χρόνιων τραυμάτων. Τα τελευταία χρονιά έχει περάσει και στην αισθητική πλαστική χειρουργική με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η ευεργετική δράση του PRP οφείλεται στην αναγεννητική δράση των στοιχείων που περιέχει το αίμα, και πιο συγκεκριμένα τα αιμοπετάλια που περιέχονται σε αυτό. Για την συγκέντρωση ποιοτικού PRP ακολουθείται ειδική διαδικασία και χρησιμοποιούνται ειδικά υλικά-μηχανήματα. Η έγχυση (με πολύ λεπτή βελόνα) των αυξητικών παραγόντων αυτών στο δέρμα, που ονομάζεται αυτόλογη μεσοθεραπεία, μπορεί να οδηγήσει σε εντυπωσιακή αναγέννηση του δέρματος αναζωογονώντας τους ιστούς του δέρματος. Η θεραπεία αυτή εφαρμόζεται στο πρόσωπο, το ντεκολτέ και οπού το δέρμα έχει ανάγκη αναζωογόνησης. Βασικό χαρακτηριστικό του PRP είναι η αντιγηραντική, αναπλαστική και επανορθωτική του δράση στο σημείο που ενίεται.

Η θεραπεία είναι απλή:

Γίνεται λήψη μικρής ποσότητας αίματος με τον κλασσικό τρόπο αιμοληψίας. Το αίμα που έχει ληφθεί τοποθετείται σε ειδικά μπουκαλάκια και γίνετε επεξεργασία σε μηχάνημα φυγοκέντρισης. Κατόπιν ο ιατρός αναρροφά μια συγκεκριμένη στοιβάδα κυττάρων από το μπουκαλάκι το οποίο είναι το PRP.

Στην συνεχεία το ληφθέν υλικό ενίεται σε μικροποσότητες στην περιοχή που θέλουμε να βελτιώσουμε. Η έγχυση του υλικού αυτό μπορεί να γίνει με ειδικό μηχάνημα (Pistor- Eliance, France) για ισόποση κατανομή.

Έχει αποτελέσματα σε:

Μείωση ρυτίδων, ανάπλαση δέρματος, ραγάδες δέρματος (λιγότερο στις χρόνιες) αναδόμηση της επιδερμίδας με φυσικό τρόπο.

Η εφαρμογή είναι εύκολη και ασφαλής.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά ορατά μετά την ολοκλήρωση της 2-3 θεραπείας. Το δέρμα μετά από μια σειρά θεραπειών είναι πιο λαμπερό, φρέσκο, καθαρό και πιο ελαστικό. Τα αποτελέσματα διαρκούν για 8-12 μήνες και μπορούν να συντηρηθούν με 1 έως 2 θεραπείες τον χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

PRP: Ετερόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου

Για την αντιμετώπιση της φθοράς του δέρματος η ετερόλογη μεσοθεραπεία πραγματοποιείται με κοκτέιλ βιταμινών και συμπυκνωμένο υαλουρονικό. Η θεραπεία αυτή γίνεται με ένα ειδικό μηχάνημα που δημιουργεί κανάλια στην επιδερμίδα ώστε να φτάσει στην επιθυμητή στοιβάδα του δέρματος.

77 -556 -5775ness

ove the departement.e. Its always a pleasure to meet peolpe 77 -556 -5775

Είναι η κατάλληλη θεράπεια για την επαναφορά της επιδερμίδας όλες τις εποχές του χρόνου, αποκαθιστώντας την όψη της επιδερμίδας.

Οι βιταμίνες A, C & E εξασφαλίζουν την αποκατάσταση της λάμψης και της όψης της επιδερμίδας.

Η βιταμίνη Α εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές, αποκαθιστά την υγρασία και ελαστικότητα και σταδιακά θα εξαφανίσει συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο καθώς ενισχύει και την παραγωγή κολλαγόνου.

Η βιταμίνη C είναι εξαιρετικό αντιοξειδωτικό. Εκτός από την «θαμπάδα» που προκαλείται από την ηλιακή έκθεση και την ρύπανση, αποκαθιστά και το θαμπό δέρμα που προκαλείται από το κάπνισμα. Είναι επίσης πολύ χρήσιμη γιατί αναστέλλει την παραγωγή μελανίνης και βοηθά να αντιμετωπίσουμε τυχόν δυσχρωμίες που μπορεί να προκλήθηκαν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Η βιταμίνη C ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου ως θεμέλιος παράγοντας!

Η βιταμίνη E αποκαθιστά τις βλάβες του δέρματος που προκλήθηκαν από εξωγενείς παράγοντες. Η βιταμίνη Ε βοηθά στο να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τέλεια υφή και όψη.

Η εφαρμογή του κοκτέιλ είναι ιδανική μετά το καλοκαίρι για ταλαιπωρημένο από τον ήλιο δέρμα αλλά και ως πρόληψη και αναζωογόνηση όλο τον χρόνο, για να γίνει ξανά η επιδερμίδα μας υγιής, λαμπερή και βοηθήσει στην ισορροπία της υγείας του δέρματος σε βάθος.

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την έκταση και το βάθος του προβλήματος, αν και ο μέσος όρος προβλέπει 4 ή 6 συνεδρίες για να επιτύχουμε ένα ορατό αποτέλεσμα με μακρά διάρκεια.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.